Hvem er vi?

Vi er i lægehuset 4 faste læger, 3 sygeplejersker og 5 lægesekretærer, og vi arbejder tæt sammen. Vi har desuden medicinstuderende ansat til laboratoriearbejde i ferieperioder.

Klinikken er desuden uddannelsessted for uddannelseslæger og medicinstuderende.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde at diagnosticere og behandle de fleste helbredsproblemer, og vi udnytter hinandens viden om subspecialer i form af fælles vurdering af problemer, evt. anbefaling af konsultation hos en af kollegerne.

Vi lægger vægt på service og tilgængelighed, for individuelle valg mellem konsultation hos den læge, der ønskes, akut tid, telefonkontakt og sygebesøg i eget hjem/plejehjem.
Tid kan almindeligvis tilbydes indenfor kortere tid.

Ved akut opstået sygdom får man en tid samme dag.

Vi bestræber os på en grundig udredning, så evt. indlæggelsesforløb bliver så målrettede som muligt. Ved akutte tilstande udreder vi inden for den første konsultation, så indlæggelsen ikke bliver forhalet.

Skader og operationer

Vi behandler gerne akut opståede skader, så tidskrævende skadestuebesøg kan undgås. Vi foretager mindre operationer som f.eks.  fjernelse af fedtknuder og modermærker.

Forebyggelse

Der er i dag fokus på forebyggelse, især inden for de såkaldte livsstilssygdomme, som f.eks. overvægt, forhøjet blodtryk, tobaksrygning, alkoholoverforbrug, diabetes, åreforkalkning, rygerlunger og stress.

Vi lægger vægt på gennem undersøgelse og samtale at imødegå nævnte tilstande. Du er velkommen til selv at bede om en konsultation for at drøfte muligheder for forebyggelse.

Sygepleje/laboratoriefunktioner

Vores sygeplejersker og lægesekretærer tager blodprøver her i huset, også gerne prøver bestilt fra sygehusafdelinger/speciallæger.

Nogle analyser gøres færdige her i huset, som f.eks.:

  • Blodsukker
  • Blodprocent
  • CRP (infektionsprøve)
  • INR (vedr. blodfortyndende behandling)

Endvidere foretager vi undersøgelser af urinprøver, elektrokardiogram (EKG), lungefunktionsundersøgelse og undersøgelse for væske i mellemøret.

Sygeplejerskerne tager sig også af årskontroller af kroniske patienter og sårbehandling, ligesom de gerne giver diætvejledning i forbindelse med kontrolleret vægttab, diabetes og forhøjet kolesterol. Sygeplejerskerne foretager også celleskrab, visse børneundersøgelser, samt visse attester til kørekort til bil og traktor.

Bestil tid, forny medicin, skriv til lægen.
Login herunder:

Konsultation Telefontid
Mandag 8.00 – 16.00 8.00 – 13.30
Tirsdag 8.00 – 16.00 8.00 – 13.30
Onsdag 8.00 – 16.00 8.00 – 13.30
Torsdag 8.00 – 16.00 8.00 – 13.30
Fredag 8.00 – 16.00 8.00 – 13.30

Konsultation efter aftale

Lægerne Vestkysten

Stationsvej 1
9480 Løkken
Tlf: 98 88 91 88